Kupliainen -roikkuvat korvakorut

Kupliainen -roikkuvat korvakorut
Kupliainen -roikkuvat korvakorut

Kasvuston keskeltä meitä tarkkailee pieni kupliaisten kolonna. Kauniit värit ja mystiset katseet kertovat omaa tarinaansa.

35,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Korkeus: 75 mm koukun kanssa

Leveys: 40 mm

Väri: Monivärinen


Korujen puuosat on valmistettu 3 mm:n paksuisesta suomalaisesta koivuvanerista. Laserleikkauksesta johtuen uusissa koruissa voi olla vieno savun ja nuotion tuoksu, mutta se häviää käytössä melko nopeasti. Puuosien kuviopainatus on kaksipuoleinen, joten liike ei haittaa, värit ja viivat ovat aina näkyvillä :)


Korujen koukut ja metalliosat ovat kirurginterästä. Kirurginteräs on hyvin siedettyä korumateriaalia, sitä voivat käyttää monet herkkäihoiset ja allergioista kärsivät helpommin kuin monia muita metalliseoksia. Kirurginteräs ei tummu käytössä eikä siinä ole pinnoitteita, jotka kuluisivat pois. Koruosat osat kestävät siis pitkäaikaista käyttöä kauniinnäköisinä.


Korut valmistetaan pieninä sarjoina ja niiden yksityiskohdat voivat hieman erota kuvassa olevista. Värisävyt voivat todellisuudessa olla hieman vaaleammat tai tummemmat kuin kuvassa olevat, koska näyttöruutujen värisäädöt eivät aina vastaa toisiaan.


Tarvittaessa voit puhdistaa korut hellästi hieman kostutetulla liinalla. Vältä kuitenkin korujen altistumista kastumiselle ja kemikaaleille.