Njam-kaulakoru, sinimusta

Njam-kaulakoru, sinimusta
Njam-kaulakoru, sinimusta

Musta pantteri vai pantteriksi naamioitunut kotikisuli? Suurehko mutta kevyt koruosa, pitkällä kaulaketjulla varustettuna.

28,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Korun koko: korkeus 70mm, leveys 62mm
Ketju: 70 cm pitkä palloketju, kaulaan pujotettava
Väri: sinimusta


Korujen puuosat on valmistettu 3 mm:n paksuisesta suomalaisesta koivuvanerista. Laserleikkauksesta johtuen uusissa koruissa voi olla vieno savun ja nuotion tuoksu, mutta se häviää käytössä melko nopeasti. 


Korujen koukut ja metalliosat ovat kirurginterästä. Kirurginteräs on hyvin siedettyä korumateriaalia, sitä voivat käyttää monet herkkäihoiset ja allergioista kärsivät helpommin kuin monia muita metalliseoksia. Kirurginteräs ei tummu käytössä eikä siinä ole pinnoitteita, jotka kuluisivat pois. Koruosat osat kestävät siis pitkäaikaista käyttöä kauniinnäköisinä.


Korut valmistetaan pieninä sarjoina ja niiden yksityiskohdat voivat hieman erota kuvassa olevista. Värisävyt voivat todellisuudessa olla hieman vaaleammat tai tummemmat kuin kuvassa olevat, koska näyttöruutujen värisäädöt eivät aina vastaa toisiaan.


Tarvittaessa voit puhdistaa korut hellästi hieman kostutetulla liinalla. Vältä kuitenkin korujen altistumista kastumiselle ja kemikaaleille.