Toimitusaika


Tilausten käsittelyaika on 1–14 vuorokautta. Studio Imarre on pieni yritys ja tuotevarasto on rajallinen. Välillä jokin tuote voi yllättäen loppua ja siksi varaan toimitusajaksi 14 vuorokautta. Yleensä pääset kuitenkin ihastelemaan ja pitämään uusia korujasi paljon nopeammin, 3–4 vuorokauden kuluttua tilauksesta.


Pyrin lähettämään tilauksen asiakkaalle tilausta seuraavana arkipäivänä. Saat viestin sähköpostiisi kun tilaus on lähtenyt studiolta eteenpäin. Lähetän tilaukset Postin Plus-merkki-kirjeellä. Tilaus toimitetaan asiakkaalle kotiin postiluukkuun tai -laatikkoon.


Useimmiten tilauksen kuljetusaika on 2 arkipäivää. Poikkeustilanteissa, esimerkiksi kampanjoiden ja joulusesongin aikaan, toimitusaika voi olla hieman tavallista pidempi. Mikäli toimitusajassa tai tuotteiden valmistuksessa ilmenee viivettä, pyrimme ilmoittamaan siitä erikseen verkkokaupassamme.


Otathan etukäteen yhteyttä jos tilauksellasi on kiire tai sen on ehdittävä tiettyyn päivämäärään mennessä perille :) Näin varmistamme että saat korut varmasti ajoissa!