Tietosuojaseloste

Studio Imarre asiakasrekisteri

11.11.2020


Rekisterinpitäjä

Studio Imarre (y-tunnus: 2292100-3)

Mäntyläntie 4 B 12

80220 Joensuu

studioimarre@gmail.com


Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 

Henna Turunen / Studio Imarre

Mäntyläntie 4 B 12

80220 Joensuu

studioimarre@gmail.com


Rekisterin nimi

Studio Imarre asiakasrekisteri


Henkilötietojen käsittelyn peruste ja tarkoitus

Studio Imarteen asiakasrekisterin sisältämät tiedot ovat henkilön itsensä antamat tiedot ja suostumus henkilötietojen käsittelyyn. 

Käsittelyn perusteena on asiakassuhteen hoitaminen (esim. kanta-asiakasetuudet, tilausten toimitus ja käsittely sekä arkistointi), viestintä, markkinointi, myynti sekä tuotteiden ja palvelujen kehittäminen.

Rekisteriin pääsy on vain rekisterinpitäjällä. 


Rekisterin tietosisältö ja tietojen lähde

Liittyessäsi asiakkaaksi Studio Imarteen verkkokaupassa saamme perustietosi; nimen, toimitusosoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä suostumuksesi tai kieltosi suoramarkkinointiin. 

Asiakkuuden perusteella syntyviä ja kerättäviä tietoja ovat ostotapahtumat, ostohistoria sekä tuotteiden vaihdot ja palautukset.


Henkilötietojen säilytysaika

Kerättyjä henkilötietoja säilytetään toistaiseksi niin kauan, kuin asiakassuhde on voimassa tai kunnes rekisteröity pyytää tietojensa poistamista tai poistaa tietonsa itse. Pyydettäessä henkilötieto poistetaan markkinointirekisteristä.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.


Henkilötietojen luovuttaminen ja siirtäminen 

Henkilörekisterien tiedot ovat tarkoitettu vain Studio Imarteen käyttöön. 

Studio Imarre ei koskaan luovuta, myy tai vuokraa saamiaan tietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksessa. 

Luovutamme henkilötietoja logistiikka- ja maksupalvelu-yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. Nämä toimijat saattavat siirtää henkilötietojasi Euroopan Unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle kyetäkseen toimittamaan meille tarjoamansa palvelun. Tällaiset tiedonsiirrot suoritetaan kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.


Evästeet

Evästeiden avulla voin tarjota sinulle yksilöityä ja tarpeiden mukaista tietoa. Evästeet eivät vahingoita tietokonettasi tai tiedostojasi.
Voit halutessasi poistaa evästeet vierailusi jälkeen tai kieltää niiden käytön kokonaan selaimesi asetuksista. Tämä voi vaikuttaa verkkosivujen toimintaan ja aiheuttaa niissä häiriöitä.

Osa evästeistä on välttämättömiä, jotta verkkosivusto tai sen tiettyjä ominaisuuksia voidaan käyttää. Tällaisia toiminnallisia evästeitä ei voida kieltää verkkosivujamme käytettäessä.

Saatan käyttää istuntokohtaisia evästeitä mahdollistaakseni verkkosivuston toiminnot. Nämä evästeet vanhenevat istunnon päättyessä. Saatan myös käyttää evästeitä, jotka säilyvät pidempään, jotta esim. valintasi verkkosivustolla jäävät muistiin ja joita voi hyödyntää apuna parempaan asiakaskokemukseen.


Rekisteröidyn oikeudet

Tarkistusoikeus 

Asiakkaalla on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä rekisteriin tallennettuihin tietoihin. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisena yllä olevaan osoitteeseen / sähköpostiin.


Oikaisuoikeus

Sinulla on oikeus päivittää asiakasrekisterissä olevat tietosi ottamalla yhteyttä kauppaan sähköpostitse. Tietosi korjataan mahdollisimman pian, ilman aiheetonta viivytystä. 

Jos olet rekisteröitynyt Studio Imarteen verkkosivuilla, voit päivittää tietosi kirjautumalla sisään.


Oikeus peruuttaa suostumus

Halutessasi voit peruuttaa suostumuksesi tietojesi käsittelyyn tai suoramarkkinointiin.


Poisto-oikeus

Sinulla on oikeus poistaa tietosi rekisteristä. 

Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.


Jos haluat tarkempaa tietoa omien tietojesi käsittelystä, lähetä pyyntösi osoitteeseen info(at)studioimarre.fi. 

Liitä pyyntöösi seuraavia tietoja: 

- Sähköpostiosoite, jolla olet tilannut uutiskirjeen eli jonka avulla voin identifioida sinut.

- Kerro haluatko tietää, mitä tietoja Studio Imarteella on sinusta vai haluatko kenties muuttaa, korjata tai poistaa tietojasi. 

- Haluatko peruuttaa suostumuksesi Studio Imarteen tiedotteiden ja markkinoinnin vastaanottoon?


Rekisteröidyllä on aina oikeus peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa. Peruutuksen voit lähettää osoitteeseen info(at)studioimarre.fi


Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjänä Studio Imarteen edustajalla on ainoastaan käyttöoikeus kerättyihin tietoihin. Yrityksen ulkopuolisilla ei ole pääsyä tietoihin. Tiedot ovat suojatuilla sivustoilla.