Nimeni on Henna Turunen, olen yrittäjä ja tekijä Studio Imarteen takana. Imarre on pitkäaikainen haaveeni, joka monien mutkien jälkeen alkoi ottaa muotoaan vuoden 2020 aikana.


Rakastan korvakoruja ja piirtämistä, joten mikä olisi parempi tapa aloittaa oma yritys kuin yhdistää nuo kaksi ihanaa asiaa! Kiinnostukseni muotoihin, väreihin, eläimiin, kasveihin, ihmisiin, kaikkeen elävään ja ihmeelliseen tulevat läpi suunnittelussani. Tuotteissa olevat kuvat ja hahmot perustuvat monesti johonkin tosielämän tapahtumaan.


Koruissani seikkailevat Imarteet, hieman salaperäiset ja jollain tavalla tutunoloiset hahmot. Näillä hahmoilla on omat tarinansa taustalla ja jokainen saa nähdä niissä oman versionsa. Imarteiden taustoja voikin paljastua matkan varrella :)


Suunnittelen tuotteet Joensuussa, kotistudiossani joka on käytännössä olohuoneemme päädyssä! Samassa paikassa myös kokoan ja pakkaan tuotteet.


Ekologiset ja eettiset arvot ovat itselleni tärkeitä ja otan ne huomioon parhaimpani mukaan tuotteiden suunnittelussa ja valmistusprosessissa. Jokaisen tuotteen kohdalla on kerrottu tarkemmin valmistuksesta, materiaaleista ja niiden hoidosta.


Hyppää mukaan seikkailemaan Imarteiden kanssa!